Téglalap alakú fényképes puzzle

16990 Ft

Anyag

Nyárfa

Nehézségi szint

Haladó

Darabszám

200 db

Mérete

29×20 cm

A megfelelő minőségű fénykép minimum 1920x1080p

Kedvenc

Egyedi fényképes puzzle termékeink több formában és méretben is elérhetőek. Töltsd fel saját fényképed és ajándékozz egy kreatív ajándékot szeretteidnek.

Nagyobbat szeretnél?

Vedd fel velünk a kapcsolatot emailen vagy telefonon.

Egyedi fényképes puzzle

Varázsold még különlegesebbé a megörökített pillanatokat. Ajándékozz saját képest puzzle terméket szeretteidnek. Puzzle termékeink 100%-ban újrahasznosított fa anyagból készültek.

Kiváló minőség

100%-ban újhasznosított faanyag

Ingyenes kiszállítás

Kiszállítási idő 2-3 napon belül

Kényelmes fizetés

Bankártyás és utánvétes fizetés

Egyedül, vagy barátokkal?

 

Az utóbbi időszakban gyakran találkoztunk azzal, hogy nem jöhettünk össze közeli barátainkkal, nem mehettünk a megszokott közösségi helyeinkre.

Az online játékok térnyerését szerettünk volna azzal ellensúlyozni, hogy egy olyan terméket hozunk létre, mely használata által az ember igazi alkotóvá válik, ha pedig társaságban ülnek össze egy jó puzzle estre, mindenki kiélheti a kreativitását egy jó beszélgetés, szórakozás mellett. A termékek apró puzzle elemeket tartalmaznak, ezért 5 éves kor alatt nem ajánlott.

Kedvenc

Amennyiben magad állítod össze a puzzle-t, úgy a kirakása előhozza a benned rejlő kreatív erőt úgy szórakoztat, hogy közben a belső énedre tudsz koncentrálni, pihentet, relaxál.

Amennyiben többen állítjátok össze a  játék összeállítása igazi egységgé kovácsol benneteket, igazi felhőtlen szórakozást ígér!

Vélemények

    „Téglalap alakú fényképes puzzle” értékelése elsőként

    Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

    >