fa puzzle

Szarvas+ Elefánt Fa Puzzle csomag

22990 Ft

Fedezd fel a Puzzle Moments puzzle csomagjait, ahol két különleges fa puzzle együttesen garantálja a kreativitás és szórakozás dupla élvezetét! Ez a csomag nem csak puzzlek, hanem egyedülálló élmények alkotása, ahol a képzelet és részletek találkoznak. A kész puzzlek nem csak játékok, hanem dekoratív elemek is, amelyek feldobják otthonodat.

Állatos fa puzzle

Minden puzzle darabka egyedi

Azt, hogy minden puzzle darabka tökéletesen passzoljon a másikhoz, a gyártás során lézárvágó gépünk segítségével érjük el.

Állatos fa puzzle

Egyedi készítésű dobozban érkezik

Dobozainkat egyedileg készítjük, hogy minden egyes termékünk még különlegesebb legyen

Tigris Fa Puzzle

Legjobb anyagokat használjuk

Fa puzzle termékeinket kizárólag az EU-ból származó minőségi nyárfa fa anyagból készítjük.

Kiváló minőség

Gyors kiszállítás

Kényelmes fizetés

Szorakozás Minden Korosztály Számára

Fa puzzle termékeink szórakoztatóak az egész család számára! Együtt egy puzzle kirakása fantasztikus élmény. Termékeink kiváló választás akár egy családi játékestre is. Fejleszd megoldó és gondolkodási képességeidet fa puzzle termékeinkkel, vagy csak szimplán kapcsolódj ki egy hosszú nap után.

Az online játékok térnyerését szerettük volna azzal ellensúlyozni, hogy egy olyan terméket hozunk létre, mely használata által az ember igazi alkotóvá válik, ha pedig társaságban ülnek össze egy jó puzzle estre, mindenki kiélheti a kreativitását egy jó beszélgetés, szórakozás mellett.

Kreatív egyedi ajándékot keresel, mely nem köszön vissza minden második bolt kirakatából?

 

Ajándékozzon szeretteinek olyan egyedi ajándékot, amelyet nagy becsben fognak tartani. Fa puzzle állataink kézzel rajzolt, prémium minőségű fa puzzle termékek! Válassz különböző állatok és stílusok közül. Ajánljuk születésnapra, karácsonyra, vagy bármilyen családi alkalomra.