Akció!

Vízöntő Fa Puzzle

13990 Ft

Anyag

Nyárfa

Nehézségi szint

Haladó

Darabszám

204 db

Mérete

40×28 cm

Kedvenc

Termékeink minden darabja kézzel rajzolt, egyedi készítésű. Anyaga bükk és nyír rétegelt lemez, melyet tűpontosan dolgozó gépek segítségével készítünk el. Minden puzzle közepében megtalálható az adott élőlény kis méretben, körülötte pedig az állat előfordulási helyein ismert élővilágot szórtuk szét.

Magyar készítőtől, hazai alapanyagból

Fiatal vállalkozóként, fával dolgozó iparosként kiemelten fontos számunkra környezetünk védelme. Puzzle játékaink 100%-ban újrahasznosított fa anyagból készültek. Termékeinket újrahasznosított alapanyagból készített dobozokba csomagoljuk!

Horoszkóp Fa Puzzle

Kirakni egy horoszkópos puzzle-t, az élmény a csillagjegyekre való utalásokkal és szimbólumokkal való találkozást adja. A puzzle kirakása kihívást jelent, amely fejleszti a megfigyelőképességet és a koncentrációt. Amikor a puzzle kirakását befejeztük, azt jelenti, hogy megérttük a horoszkóp szimbólumait és jelképeit, és ez segít a horoszkóp jegyeinket jobban megérteni. A horoszkóp puzzle kirakása remek szórakozás, és jó módja annak, hogy közelebb kerüljünk a horoszkóphoz és a saját jegyünkhez.

Kiváló minőség

100%-ban nyárfából készül

Gyors kiszállítás

Kiszállítási idő 2-3 napon belül

Kényelmes fizetés

Bankártyás és utánvétes fizetés

Rejtvények, amelyek segítenek élesben tartani az elmédet.

 

A horoszkóp puzzle darabjai külön-külön jelképezik az egyes csillagjegyeket, és összerakva egy komplett képet alkotnak a arról. A puzzle kirakása kihívást jelent, és segít a játékosoknak a horoszkóp jegyeiket jobban megismerni és megérteni. A horoszkóp puzzle remek ajándék lehet azoknak, akik érdeklődnek a csillagjegyek iránt, vagy szeretik a fejtörő játékokat.

Kedvenc

Amennyiben magad állítod össze a puzzle-t, úgy a kirakása előhozza a benned rejlő kreatív erőt úgy szórakoztat, hogy közben a belső énedre tudsz koncentrálni, pihentet, relaxál.

Amennyiben többen állítjátok össze a  játék összeállítása igazi egységgé kovácsol benneteket, igazi felhőtlen szórakozást ígér!

Vélemények

    „Vízöntő Fa Puzzle” értékelése elsőként

    Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

    >