Saját fényképes puzzle termékeink

Nagyobbat szeretnél?

Vedd fel velünk a kapcsolatot emailen vagy telefonon.

info@puzzlemoments.hu

06306541154

Saját fényképes puzzle ajándékba

A tökéletes ajándék megtalálását néha hosszas kutatás és gondolkodás előzi meg. A Puzzle Moments termékei a tökéletes ajándékok születésnapra, évfordulóra, ballagásra vagy bármilyen más jeles alkalomra. A saját fényképes puzzle nem csak egyedi, de egy különleges alkalmat idézhetünk fel vele.

Fényképes puzzle alakja

Jelenleg háromféle fényképes puzzle termék található meg a weboldalunkon. Akik romantikus ajéndékot keresnek Valentin napra, akkor nekik a szív alakú puzzle terméket javasoljuk. Elérhető még kör és téglalap alakú fa puzzle. A jövőre nézve készülünk mégtöbb különleges alakú  és formájú fa puzzle termékkel.

Milyen anyagbók készülnek a fa puzzle termékeink?

Állatos fa puzzle termékeinkhez nyír és bükkfa rétegelt lemezeket használunk fel. A saját fényképes puzzle termékeinket pedig kízárólag nyárfa rétegelt lemezekből készítjük. A gyártás során igyekszünk minden egyes milimétert kihasználni, hogy ne keletkezzen hulladék anyag, így is figyelve a környezetvédelemre.

Milyen fényképet töltsek fel?

Válaszd ki a számodra megfelelő fényképet, majd válaszd ki hogy milyen alakú puzzle terméket szeretnél. Ha ez megtörtént, mielőtt kosárban rakod a terméket töltsd fel a kép feltöltése mezőbe a kiválasztott fényképet. Lehetőség van nekünk a fényképet emailben is elküldeni az info@puzzlemoments.hu email címre is. Ahhoz, hogy a legjobb minőséget érjük el, a kép mérete 1980×1080 legyen, de az sem baj, ha kisebb vagy nagyobb.

Mennyi idő alatt készül el a termék?

Az állatos fa puzzle termékek elkészítési ideje rövidebb mint a fényképes puzzle termékeké. A fényképes puzzle nagyobb összpontosítást igényel, így a gyártási folyamat is hosszabb. A szállítási idő maximum 5-7 munkanapot vesz igénybe. Természetesen minden erőnkkel azon vagyunk, hogy a folyamat kevesebb időt vegyen igénybe és a termék minél hamarabb a vásárló kezébe kerüljön.